Αριθμητική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης μυαλού ● Phillipes Charles

Αριθμητική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης μυαλού | 50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. ● Phillipes Charles ● Εκδόσεις: Rosili – 2015 | ISBN 9786185131098 σελ.96

Αριθμητική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης μυαλού

Αριθμητική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης μυαλού ● Phillipes Charles

Phillipes Charles – Rosili – ISBN 9786185131098

Υπότιτλος50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε.
ΣυγγραφέαςPhillipes Charles
ΕκδότηςRosili
Έτος Έκδοσης2015
Σελίδες96
Μέγεθος19 × 13
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786185131098
ISBN-13978-618-5131-09-8
ΘεματολογίαΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ ● ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΧΟΜΠΙ
ΜετάφρασηΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΜΕΛΗ
ΕπιμέλειαΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣειράΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Αριθμητική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης μυαλού ● Phillipes Charles

«Πώς να σκέφτεστε αριθμητικά»:
Στον κόσμο του 21ου αιώνα, παρά την ύπαρξη αριθμομηχανών στα έξυπνα κινητά και στους υπολογιστές, πρέπει να μπορείτε να έχετε αυτοπεποίθηση με τους αριθμούς. Είτε συζητάτε για ποσοστά σε μια επιχειρηματική συμφωνία, είτε συγκρίνετε τα επιτόκια μ’ έναν οικονομικό σύμβουλο, είτε ακόμα ανταλάσσετε απόψεις για τις επιδόσεις στα αθλήματα, λίγοι νοεροί αριθμητικοί υπολογισμοί είναι πολύ συχνά το κλειδί για να μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα επιχείρημα.
Παρ’ όλα αυτά πολλοί άνθρωποι αγχώνονται με τους αριθμούς, ίσως γιατί είχαν αποθαρρυνθεί από τα μαθηματικά του σχολείου. Αν πελαγώνετε, όταν χρειάζεται να κάνετε υπολογισμούς, η συνολική ποιότητα της σκέψης σας πιθανόν να διακυβεύεται, και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην απόδοσή σας στη δουλειά, στις συνεντεύξεις για δουλειά, στο πανεπιστήμιο, ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή.
Τα καλά νέα είναι ότι συνήθως το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη εξάσκηση για να ξεθολώσετε το μυαλό σας στα μαθηματικά και να παίζετε στα δάχτυλά σας τους αριθμούς. Θα ωφεληθείτε γενικότερα, καθώς ο υπολογισμός σχετικά απλών νοερών πράξεων όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι ένας καλός τρόπος να ενεργοποιήσετε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα πριν από μια σημαντική εργασία, με αποτέλεσμα όλο αυτό να αποτελεί μια έντονη πνευματική προθέρμανση. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους