Αρχές Μαθηματικής αναλύσεως ● Walter Rudin ● Εκδόσεις Leader Books

Αρχές Μαθηματικής αναλύσεως ● Walter Rudin ● Εκδόσεις: Leader Books – 2014 | ISBN 9786185012120 σελ.526

Αρχές Μαθηματικής αναλύσεως

Αρχές Μαθηματικής αναλύσεως ● Walter Rudin ● Εκδόσεις Leader Books

Walter Rudin – Leader Books – ISBN 9786185012120

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςWalter Rudin
ΕκδότηςLeader Books
Έτος Έκδοσης2014
Σελίδες526
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786185012120
ΘεματολογίαΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ – ΔΙΚΑΙΟ ● ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΜετάφρασηΣΤΑΛΙΔΗΣ Κ.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΕπιμέλειαΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣειράΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Αρχές Μαθηματικής αναλύσεως ● Walter Rudin ● Εκδόσεις Leader Books

Τα βιβλία του Walter Rudin θεωρούνται τα διαμάντια της Μαθηματικής Βιβλιογραφίας στο χώρο της Μαθηματικής Αναλύσεως. Ιδιαίτερα στις ”Αρχές της Μαθηματικής Αναλύσεως” μπορεί να πει κανείς ότι ποτέ πριν τόση ύλη δεν χώρεσε σε τόσες λίγες σελίδες και με τέτοιο γλαφυρό, κομψό και λιτό τρόπο.
Εκατοντάδες χιλιάδες μαθηματικών ανά τον κόσμο το απόλαυσαν και το απολαμβάνουν. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές στην Αμερική το αποκαλούν χαϊδευτικά ”baby Rudin” σε αντιδιαστολή με το ”Real and Complex Analysis”, το ”papa Rudin”.
Η πρώτη έκδοση του βιβλίου εμφανίστηκε στην Ελλάδα το 1960 και οι φοιτητές των Μαθηματικών το χρησιμοποιούσαν σε πρόχειρες μεταφράσεις για το μάθημα του Απειροστικού Λογισμού του 2ου έτους.
Η παρούσα μετάφραση, εμπλουτισμένη με βιογραφικά σημειώματα όλων των μαθηματικών που αναφέρονται στο κείμενο, αναμφισβήτητα θα αποτελέσει το βιβλίο στο οποίο θα πρέπει να καταφεύγει κάθε σοβαρός φοιτητής των Μαθηματικών και κάθε σοβαρός πτυχιούχος μαθηματικός.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους