Εισαγωγή στην οικονομική Ανάλυση ● Κωνσταντίνος Θ. Βελέντζας ● Μπένου

Εισαγωγή στην οικονομική Ανάλυση | Αριθμητικά παραδείγματα και εφαρμογές. ● Κωνσταντίνος Θ. Βελέντζας ● Εκδόσεις: Μπένου – 2011 | ISBN 9789603590996 σελ.432

Εισαγωγή στην οικονομική Ανάλυση

Εισαγωγή στην οικονομική Ανάλυση ● Κωνσταντίνος Θ. Βελέντζας ● Μπένου

Κωνσταντίνος Θ. Βελέντζας – Μπένου – ISBN 9789603590996

ΥπότιτλοςΑριθμητικά παραδείγματα και εφαρμογές.
ΣυγγραφέαςΚωνσταντίνος Θ. Βελέντζας
ΕκδότηςΜπένου
Έτος Έκδοσης2011
Σελίδες432
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789603590996
ΘεματολογίαΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ● ΓΕΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Εισαγωγή στην οικονομική Ανάλυση ● Κωνσταντίνος Θ. Βελέντζας ● Μπένου

Σκοπός της δεύτερης έκδοσης αυτού του βιβλίου ήταν η κάλυψη κάποιων κενών που υπήρχαν στην ύλη καθώς και η συμπλήρωση της υπάρχουσας ύλης σε κάποια σημεία, τα οποία υποδείχθηκαν από συναδέλφους και από φοιτητές, που χρησιμοποίησαν το βιβλίο αυτό.
Συγκεκριμένα, για την κάλυψη των κενών προστέθηκαν τρία νέα κεφάλαια, που είναι το κεφάλαιο 4 (Επιλογές και Ισορροπία του Καταναλωτή), το κεφάλαιο 14 (Το Υπόδειγμα IS-LM) και το κεφάλαιο 15 (Συναλλαγματικές Ισοτιμίες). Επιπλέον, προστέθηκαν σε όλα τα υπάρχοντα κεφάλαια νέες ασκήσεις και νέα ερωτήματα. Έτσι, στη νέα έκδοση περιλαμβάνονται περισσότερες από εκατόν πενήντα ασκήσεις και ερωτήσεις, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός νέων ερωτημάτων πολλαπλής επιλογής, οι απαντήσεις των οποίων δίνονται στο τέλος του βιβλίου.
Ελπίζω και αυτή η έκδοση να φανεί χρήσιμη στους φοιτητές, βοηθώντας τους να κατανοήσουν ευκολότερα και καλύτερα βασικές οικονομικές έννοιες καθώς και τη λειτουργία βασικών οικονομικών υποδειγμάτων.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και όλους τους φοιτητές που χρησιμοποίησαν την πρώτη έκδοση του βιβλίου και μου έκαναν σχόλια και προτάσεις με σκοπό τη βελτίωσή του. (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους