Εισαγωγή στους αλγόριθμους Τ.Ι. ● Εκδ. Πανεπιστημιακές Κρήτης – ΙΤΕ

Τ.Ι. Εισαγωγή στους αλγόριθμους ● ● Εκδόσεις: Πανεπιστημιακές Κρήτης – Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – 2006 | ISBN 9789605242251 σελ.

Τ.Ι. Εισαγωγή στους αλγόριθμους

Εισαγωγή στους αλγόριθμους Τ.Ι. ● Εκδ. Πανεπιστημιακές Κρήτης - ΙΤΕ

– Πανεπιστημιακές Κρήτης – Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – ISBN 9789605242251

Υπότιτλος – –
Συγγραφέας – –
ΕκδότηςΠανεπιστημιακές Κρήτης – Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας
Έτος Έκδοσης2006
Σελίδες – –
Μέγεθος – –
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789605242251
ISBN-13978-960-524-225-1
ΜετάφρασηΙωάννης Παπαδόγγονας

Περίληψη – Περιεχόμενα

Εισαγωγή στους αλγόριθμους Τ.Ι. ● Εκδ. Πανεπιστημιακές Κρήτης – ΙΤΕ

Από τα διάφορα εγχειρίδια περί αλγορίθμων που κυκλοφορούν, η "Εισαγωγή στους αλγορίθμους" συνδυάζει την αυστηρότητα με την πληρότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθιερώθηκε ως κλασική πηγή αναφοράς για τους επαγγελματίες της Επιστήμης Υπολογιστών και χρησιμοποιείται σήμερα ευρύτατα σε πανεπιστημιακές σχολές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το βιβλίο απευθύνεται σε διδάσκοντες και φοιτητές στην περιοχή της σχεδίασης αλγορίθμων, κυρίως σε τμήματα Πληροφορικής και τμήματα Εφαρμοσμένων ή Καθαρών Μαθηματικών. Καλύπτει σε βάθος ένα ευρύ φάσμα αλγορίθμων, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σχεδίαση και την ανάλυσή τους προσιτές σε αναγνώστες κάθε επιπέδου. Το κάθε κεφάλαιο είναι σχετικά αυτοτελές, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη μονάδα μελέτης. Οι αλγόριθμοι περιγράφονται σε φυσική γλώσσα και σε έναν ψευδοκώδικα σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εύληπτος από οποιονδήποτε έχει έστω και ελάχιστη εμπειρία προγραμματισμού, ενώ η εξήγηση της λειτουργίας τους διατηρείται σε στοιχειώδες επίπεδο χωρίς να θυσιάζεται η εμβάθυνση ή η μαθηματική αυστηρότητα.(…)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους