Εξισώσεις επίλυση & μελέτη με χρήση διαφορικού λογισμού Γ’ Λυκείου

Εξισώσεις επίλυση & μελέτη με χρήση διαφορικού λογισμού Γ’ Λυκείου ● Διαμαντής Τσεκούρας ● Εκδόσεις: Τσεκούρα – 2020 | ISBN 9789609813860 σελ.184

Εξισώσεις επίλυση & μελέτη με χρήση διαφορικού λογισμού Γ’ Λυκείου

Εξισώσεις επίλυση & μελέτη με χρήση διαφορικού λογισμού Γ' Λυκείου

Διαμαντής Τσεκούρας – Τσεκούρα – ISBN 9789609813860

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςΔιαμαντής Τσεκούρας
ΕκδότηςΤσεκούρα
Έτος Έκδοσης2020
Σελίδες184
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789609813860
ISBN-13978-960-98138-6-0
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Εξισώσεις επίλυση & μελέτη με χρήση διαφορικού λογισμού Γ’ Λυκείου

Αγαπητέ υποψήφιε, το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου απευθύνεται σ’ όλους τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις τα Μαθηματικά Προσανατολισμού.
Οι Εξισώσεις, με χρήση Διαφορικού Λογισμού, αποτελούν διαχρονικά ένα από τα βασικά υπο-ερωτήματα που εμφανίζονται στα Θέματα των Εξετάσεων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού. Τα τελευταία 20 χρόνια οι θεματοδότες επιλέγουν τουλάχιστον ένα υπο-ερώτημα που αναφέρεται στην επίλυση ή την μελέτη εξισώσεων, με χρήση Διαφορικού Λογισμού.
Σκοπός της συγγραφής αυτής είναι να έχεις μια πλούσια συλλογή ασκήσεων, από όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται στις εξισώσεις της Γ’ Λυκείου. Στο τέλος του βιβλίου, υπάρχουν πολλές ασκήσεις για προπαίδευση και εξάσκηση.
Τελειώνοντας θεωρώ ευπρόσδεκτα οποιαδήποτε σχόλια και διορθώσεις, επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στη συγγραφή του βιβλίου αυτού και ιδιαίτερα τον αξιόλογο Μαθηματικό Κωνσταντίνο Λογοθέτη καθώς και την Ελληνο-ρωσίδα Μαθηματικό Dr. Ekaterina Malkova η οποία βοήθησε στη μετάφραση από Ρωσικά και Ρουμάνικα μαθηματικά συγγράμματα τα οποία συμβουλεύτηκα παίρνοντας πολύτιμες ιδέες. (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους