Λύσεις Μαθηματικών Α’ Γυμνασίου ● Κωνσταντίνος Γκυρτής ● Εκδ. Ξιφαράς

Λύσεις Μαθηματικών Α’ Γυμνασίου | Και απαντήσεις των ερωτήσεων κατανόησης του σχολικού βιβλίου ● Κωνσταντίνος Γκυρτής ● Εκδόσεις: Ξιφαράς – 2007 | ISBN 9789606694158 σελ.222

Λύσεις Μαθηματικών Α’ Γυμνασίου

Λύσεις Μαθηματικών Α' Γυμνασίου ● Κωνσταντίνος Γκυρτής ● Εκδ. Ξιφαράς

Κωνσταντίνος Γκυρτής – Ξιφαράς – ISBN 9789606694158

ΥπότιτλοςΚαι απαντήσεις των ερωτήσεων κατανόησης του σχολικού βιβλίου
ΣυγγραφέαςΚωνσταντίνος Γκυρτής
ΕκδότηςΞιφαράς
Έτος Έκδοσης2007
Σελίδες222
Μέγεθος – –
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789606694158
ISBN-13978-960-6694-15-8

Περίληψη – Περιεχόμενα

Λύσεις Μαθηματικών Α’ Γυμνασίου ● Κωνσταντίνος Γκυρτής ● Εκδ. Ξιφαράς

Αγαπητέ μαθητή,
το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου περιέχει τις λύσεις των ασκήσεων και των προβλημάτων, καθώς και τις απαντήσεις των ερωτήσεων κατανόησης του σχολικού βιβλίου. Σκοπός του είναι να σε βοηθήσει να μάθεις να λύνεις ασκήσεις και προβλήματα όπως αυτά που περιέχονται στο σχολικό σου βιβλίο.
Κατ αρχήν για να λύσεις μια άσκηση είναι απαραίτητο να έχεις αφομοιώσει τη σχετική θεωρία, σε τέτοιο βαθμό που να μπορείς να την εφαρμόζεις για να ανακαλύπτεις νέες γνώσεις. Αν κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να λύσεις μια άσκηση, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να μην έχεις καταλάβει επαρκώς την αντίστοιχη θεωρία. Σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να ανοίξεις το παρόν βιβλίο αναζητώντας την έτοιμη λύση, αλλά να γυρίσεις στο σχολικό σου βιβλίο, να το μελετήσεις ξανά και να συμπληρώσεις τα όποια κενά έχεις. Η θεωρία, οι εφαρμογές και οι υποδείξεις που υπάρχουν σε αυτό μπορούν σίγουρα να σε βοηθήσουν.
Το βιβλίο μας θα σου φανεί χρήσιμο αν:
– Αφού λύσεις μόνος σου την άσκηση, συγκρίνεις τη λύση που βρήκες με αυτή που θα βρεις στο παρόν βιβλίο.
– Στην περίπτωση που εξαντλήσεις κάθε προσπάθεια δίχως να καταφέρεις να ανακαλύψεις το δρόμο που οδηγεί στη λύση της άσκησης που σε απασχολεί τότε, το βιβλίο, που κρατάς στα χέρια σου, θα μπορέσει να γίνει το στήριγμα στο οποίο θα βασιστείς για να προχωρήσεις. Καταφεύγοντας σε αυτό δε θα πρέπει να αντιγράψεις τη λύση της άσκησης, αλλά να μελετήσεις εκείνο το τμήμα της λύσης που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις κατόπιν μόνος σου τη διαδικασία.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους