Μαθηματικά. Οι λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου, Α’ Γυμνασίου

Μαθηματικά. Οι λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου, Α’ Γυμνασίου ● Κωνσταντίνος Ρεκούμης ● Εκδόσεις: Μεταίχμιο – 2008 | ISBN 9789604553730 σελ.342

Μαθηματικά. Οι λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου, Α’ Γυμνασίου

Μαθηματικά. Οι λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου, Α' Γυμνασίου

Κωνσταντίνος Ρεκούμης – Μεταίχμιο – ISBN 9789604553730

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςΚωνσταντίνος Ρεκούμης
ΕκδότηςΜεταίχμιο
Έτος Έκδοσης2008
Σελίδες342
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789604553730
ISBN-13978-960-455-373-0

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά. Οι λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου, Α’ Γυμνασίου

Περιλαμβάνει:
– τη θεωρία κάθε κεφαλαίου
– κριτήρια αξιολόγησης
Το βιβλίο αυτό συμβάλλει στη σωστή προετοιμασία των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου στο μάθημα των Μαθηματικών. Ακολουθώντας τα κεφάλαια του σχολικού βιβλίου, περιλαμβάνει σε κάθε κεφάλαιο:
– Ολοκληρωμένη παρουσίαση της θεωρίας μέσα από ερωτήσεις -απαντήσεις.
– Ολιγόλεπτα και ωριαία κριτήρια αξιολόγησης [σε κάθε κριτήριο σημειώνεται ποιο μέρος της ύλης εξετάζεται, ο χρόνος που απαιτείται για να γράψουν οι μαθητές τις λύσεις καθώς και η βαθμολογία κάθε Θέματος (μονάδες).
– Καταγραφή των σημαντικότερων θεμάτων της θεωρίας και των ασκήσεων στις οποίες εξετάζονται οι μαθητές στα κριτήρια αξιολόγησης και στις εξετάσει στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Επίσης, επισημαίνονται και τα παραδείγματα-εφαρμογές καθώς και οι ασκήσεις του σχολικού βιβλίου τις οποίες πρέπει να προσέξουν οι μαθητές.
– Αναλυτικές λύσεις σε όλες τις ασκήσεις και τα προβλήματα του σχολικού βιβλίου. Εκτός από την πλήρη και σαφή απάντηση σε κάθε άσκηση, δίνονται χρήσιμες υποδείξεις και συνδέεται η θεωρία με τις ασκήσεις.
Ακολουθούν δίωρα κριτήρια αξιολόγησης σε όλη τη διδακτέα ύλη. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν οι απαντήσεις σε όλα τα κριτήρια αξιολόγησης που περιέχονται σ αυτό.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους