Μαθηματικά και νεοελληνική γλώσσα ● Πρότυπα και ιδιωτικά Γυμνάσια

Μαθηματικά και νεοελληνική γλώσσα | Κριτήρια αξιολόγησης για την εισαγωγή στα πρότυπα και ιδιωτικά Γυμνάσια. ● Σέβη Δριμαροπούλου ● Εκδόσεις: 24γράμματα – 2020 | ISBN 9786185469016 σελ.354

Μαθηματικά και νεοελληνική γλώσσα

Μαθηματικά και νεοελληνική γλώσσα ● Πρότυπα και ιδιωτικά Γυμνάσια

Σέβη Δριμαροπούλου – 24γράμματα – ISBN 9786185469016

ΥπότιτλοςΚριτήρια αξιολόγησης για την εισαγωγή στα πρότυπα και ιδιωτικά Γυμνάσια.
ΣυγγραφέαςΣέβη Δριμαροπούλου
Εκδότης24γράμματα
Έτος Έκδοσης2020
Σελίδες354
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786185469016
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 58

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά και νεοελληνική γλώσσα ● Πρότυπα και ιδιωτικά Γυμνάσια

Το συγκεκριμένο βοήθημα έχει στόχο να αποτελέσει εργαλείο εξάσκησης των μαθητών που επιθυμούν να πετύχουν στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Ιδιωτικά σχολεία. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις απαιτούν προσοχή στις λεπτομέρειες τόσο από τους μαθητές όσο και από τους καθηγητές. Κυρίως οι μαθητές χρειάζεται να μάθουν να διαχειρίζονται τον χρόνο τους και τα θέματα αντίστοιχα.
Οι ωριαίες δοκιμασίες έχουν διαμορφωθεί με βάση την ύλη, κλιμακωτά. Οι δοκιμασίες αφορούν μισή ώρα την γλώσσα και μισή ώρα τα μαθηματικά, σύνολο μία ώρα. Όταν ο μαθητής ολοκληρώσει τις πέντε ωριαίες δοκιμασίες βρίσκει ένα προσομοιωτικό διαγώνισμα για επανάληψη. Όλα τα θέματα δίνονται στους μαθητές από την αρχή και εκείνοι μοιράζουν τον χρόνο τους.
Ελπίζουμε να βοηθήσουμε όλους τους μαθητές στην σπουδαία προσπάθειά τους και να καθοδηγήσουμε τους καθηγητές στην φιλοσοφία των εξετάσεων.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους