Μαθηματικά, προετοιμασία για εισαγωγή στα πρότυπα Γυμνάσια ● Στάμου

Μαθηματικά, προετοιμασία για εισαγωγή στα πρότυπα Γυμνάσια | Προετοιμασία για εισαγωγή στα πρότυπα Γυμνάσια. ● Γιάννης Στάμου ● Εκδόσεις: Πουκαμισάς – 2020 | ISBN 9786185325473 σελ.216

Μαθηματικά, προετοιμασία για εισαγωγή στα πρότυπα Γυμνάσια

Μαθηματικά, προετοιμασία για εισαγωγή στα πρότυπα Γυμνάσια ● Στάμου

Γιάννης Στάμου – Πουκαμισάς – ISBN 9786185325473

ΥπότιτλοςΠροετοιμασία για εισαγωγή στα πρότυπα Γυμνάσια.
ΣυγγραφέαςΓιάννης Στάμου
ΕκδότηςΠουκαμισάς
Έτος Έκδοσης2020
Σελίδες216
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786185325473
ISBN-13978-618-5325-47-3
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣειράΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά, προετοιμασία για εισαγωγή στα πρότυπα Γυμνάσια ● Στάμου

Τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς συμπυκνώνουν την πολύχρονη διδακτική εμπειρία των συγγραφέων μας και αποτελούν το βασικό εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούν οι μαθητές των φροντιστηρίων μας. Μέσα από τη διαρκή τους αξιοποίηση στις τάξεις μας διασφαλίζουμε τον εμπλουτισμό τους, τη συνεχή τους βελτίωση και την επιστημονική τους αρτιότητα, καθιστώντας τα βιβλία των Εκδόσεών μας εγγύηση για την επιτυχία των μαθητών.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί το β’ τεύχος της σειράς «Μαθηματικά, προετοιμασία για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια», το οποίο περιλαμβάνει 50 τεστ προσομοίωσης.
Τα τεστ ακολουθούν τη δομή και το ύφος των θεμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές της Στ’ Δημοτικού να εξασκηθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα. Μέσα από την πρακτική εξάσκηση, οι μαθητές εξετάζονται σε όλο το φάσμα της διδακτέας ύλης, σε θέματα ποικίλα και διαβαθμισμένης δυσκολίας, στα οποία, εκτός απ’ την καλή γνώση της θεωρίας, απαιτείται συνδυαστική σκέψη, παρατηρητικότητα και ευχέρεια στην αποκωδικοποίηση των δεδομένων. Το β’ τεύχος λειτουργεί συμπληρωματικά του α’ τεύχους αλλά και αυτοτελώς.
Στο τέλος του βιβλίου, θα βρείτε τις λύσεις σε όλα τα ερωτήματα των 50 τεστ, καθώς και τα παλαιότερα θέματα των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Πρότυπα Γυμνάσια 2013-2019 με τις λύσεις τους.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους