Μαθηματικά προσαν. Γ’ Λυκείου Τ. Α’. | Συναρτήσεις – Όριο – Συνέχεια

Τ. Α’. Μαθηματικά προσανατολισμού Γ’ Ενιαίου Λυκείου | Συναρτήσεις – Όριο – Συνέχεια. ● Αθανάσιος Σκύφας ● Εκδόσεις: Έναστρον Εκδόσεις – 2016 | ISBN 9786185055653 σελ.398

Τ. Α’. Μαθηματικά προσανατολισμού Γ’ Ενιαίου Λυκείου

Μαθηματικά προσαν. Γ' Λυκείου Τ. Α'. | Συναρτήσεις - Όριο - Συνέχεια

Αθανάσιος Σκύφας – Έναστρον Εκδόσεις – ISBN 9786185055653

ΥπότιτλοςΣυναρτήσεις – Όριο – Συνέχεια.
ΣυγγραφέαςΑθανάσιος Σκύφας
ΕκδότηςΈναστρον Εκδόσεις
Έτος Έκδοσης2016
Σελίδες398
Μέγεθος24 × 18
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786185055653
ISBN-13978-618-5055-65-3
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΤΑΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΣΚΥΦΑ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά προσαν. Γ’ Λυκείου Τ. Α’. | Συναρτήσεις – Όριο – Συνέχεια

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους Υποψηφίους των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής καθώς και στους Συναδέλφους Μαθηματικούς.
Είναι απόρροια της μακρόχρονης διδακτικής μας εμπειρίας και της πεποίθησής μας πως οι σύνθετες και αυξημένης δυσκολίας έννοιες των Μαθηματικών, με τη βοήθεια ενός ποιοτικού βιβλίου, γίνονται ευκολότερα κτήμα του αναγνώστη.
Οι κλιμακούμενης δυσκολίας λυμένες ασκήσεις, οι μεθοδολογίες που βοηθούν στην ομαδοποίηση των θεμάτων, τα κριτήρια στο τέλος κάθε κεφαλαίου και οι ασκήσεις προς λύση, η σειρά των οποίων είναι αντίστοιχη των λυμένων θεμάτων, πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό αναγνώστη.
Από τη θέση αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συνεργάτες μας για την πολύπλευρη υποστήριξη που μας προσέφεραν στην υλοποίηση αυτού του έργου. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους