Μαθηματικά Α’ Γυμνασίου ● Ελ. Πρωτοπαπάς ● Λύσεις σχολικού βιβλίου

Μαθηματικά Α’ Γυμνασίου | Περιλαμβάνει τις λύσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. ● Ελευθέριος Πρωτοπαπάς ● Εκδόσεις: Πατάκη – 2019 | ISBN 9789601671765 σελ.718

Μαθηματικά Α’ Γυμνασίου

Μαθηματικά Α' Γυμνασίου ● Ελ. Πρωτοπαπάς ● Λύσεις σχολικού βιβλίου

Ελευθέριος Πρωτοπαπάς – Πατάκη – ISBN 9789601671765

ΥπότιτλοςΠεριλαμβάνει τις λύσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου.
ΣυγγραφέαςΕλευθέριος Πρωτοπαπάς
ΕκδότηςΠατάκη
Έτος Έκδοσης2019
Σελίδες718
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789601671765
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΚΟΥΤΣΟΥΡΟΥΜΠΑ ΝΑΝΤΙΑ
ΣειράΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά Α’ Γυμνασίου ● Ελ. Πρωτοπαπάς ● Λύσεις σχολικού βιβλίου

Φίλε μαθητή,
Το βιβλίο αυτό που κρατάς στα χέρια σου μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τη γνώση, την κατανόηση και την εμπέδωση των μαθηματικών της Α’ Γυμνασίου.
Το διάβασμά σου πρέπει απαραιτήτως να χωρίζεται σε τρία στάδια:
ΘΕΩΡΙΑ
Η γνώση της θεωρίας είναι βασικό μέρος του διαβάσματος στα μαθηματικά. Μάθε, κατανόησε, εμπέδωσε τη θεωρία που υπάρχει στην αρχή κάθε ενότητας. Η ύπαρξη πολλών παραδειγμάτων θα σε βοηθήσει.
ΜΟΡΦΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ – ΛΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Όταν η θεωρία έχει γίνει πραγματικά κτήμα σου, μελέτησε και κατανόησε ποιες είναι οι διάφορες μορφές ασκήσεων που θα συναντήσεις. Σ’ αυτό θα σε βοηθήσουν οι λυμένες εφαρμογές που αντιστοιχούν στις διάφορες μορφές ασκήσεων. Λύσε και ξαναλύσε τις λυμένες εφαρμογές, έτσι ώστε να έχεις καταλάβει πλήρως πώς και γιατί γίνεται το καθετί. Μην προσπαθήσεις να αποστηθίσεις ασκήσεις!!! Τα μαθηματικά είναι σκέψη και λογική, όχι «παπαγαλία».
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ
Εφόσον τα δύο προηγούμενα βήματα έχουν ολοκληρωθεί, λύσε τις ερωτήσεις κλειστού τύπου που υπάρχουν στο τέλος κάθε ενότητας. Στη συνέχεια λύσε τις ασκήσεις προς λύση, χωρίς καμία βοήθεια. Προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα σημεία. Αν η λύση δεν προκύπτει, στο τέλος του βοηθήματος υπάρχουν υποδείξεις – απαντήσεις για να βοηθηθείς ή να ελέγξεις τα αποτελέσματα που βρήκες.
Μη λησμονείς ότι τα βήματα αυτά είναι απαραίτητα για να έχεις καταλάβει πλήρως τι διαπραγματεύεται κάθε ενότητα.
Όταν θα πλησιάζει η ώρα των εξετάσεων, χρησιμοποίησε τον «ΟΔΗΓΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ» που υπάρχει στο βιβλίο. Οι ερωτήσεις θεωρίας θα σε βοηθήσουν να δεις αν γνωρίζεις τη θεωρία, οι ασκήσεις επανάληψης να ελέγξεις την ικανότητά σου στην επίλυση ασκήσεων και τα ενδεικτικά θέματα των εξετάσεων να έχεις μια εικόνα της λογικής του τελικού διαγωνίσματος. (Από την έκδοση)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους