Μαθηματικά Β’ Λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης ● Σαββάλας

Μαθηματικά Β’ Λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης ● Χαράλαμπος Στεργίου ● Εκδόσεις: Σαββάλας – 2010 | ISBN 9789604499779 σελ.588

Μαθηματικά Β’ Λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης

Μαθηματικά Β' Λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης ● Σαββάλας

Χαράλαμπος Στεργίου – Σαββάλας – ISBN 9789604499779

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςΧαράλαμπος Στεργίου
ΕκδότηςΣαββάλας
Έτος Έκδοσης2010
Σελίδες588
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789604499779
ISBN-13978-960-449-977-9
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά Β’ Λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης ● Σαββάλας

Το βιβλίο που κρατάς περιέχει με απλό, κατανοητό και μεθοδικό τρόπο την ύλη των Μαθηματικών, Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης, της Β’ Λυκείου. Η διάταξη της ύλης ακολουθεί τη σειρά του σχολικού βιβλίου, ώστε το βιβλίο να σου είναι χρήσιμο στη μελέτη, προετοιμασία και βαθιά κατανόηση του καθημερινού μαθήματος, αλλά και των διαγωνισμάτων κάθε φύσεως.
Σε κάθε ενότητα περιέχονται:
– Η βασική θεωρία με τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων.
– Λυμένες ασκήσεις, μεθοδικά τακτοποιημένες, που συνοδεύονται από διευκρινιστικά σχόλια, παρατηρήσεις και μεθοδολογικές επισημάνσεις.
– Ερωτήσεις κατανόησης και ασκήσεις για λύση, ταξινομημένες με βαθμό δυσκολίας που καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις και είναι απαραίτητες για αυτενέργεια και εξάσκηση.
Μετά την ολοκλήρωση της ύλης δίνονται γενικά θέματα για επανάληψη καθώς και επαναληπτικά διαγωνίσματα. Στο τέλος του βιβλίου δίνονται οι απαντήσεις, οι υποδείξεις ή λύσεις σε όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις.
Η λειτουργική δομή του βιβλίου, η λεπτομερής παράθεση της θεωρίας και των σχολίων, το πλήθος, η ποιότητα και το εύρος των ασκήσεων καθώς και η συνολική σύνθεσή του, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το καθιστούν ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό βοήθημα για κάθε μαθητή, όσο υψηλούς στόχους και να έχει θέσει.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τη θέση αυτή τη συνάδελφο Φωτεινή Καλδή για τις εύστοχες παρατηρήσεις της, τον συνάδελφο Ηλία Μιχαλίτση που έκανε τη σελιδοποίηση και τον συνάδελφο Δημήτρη Τσάκο που είχε την επιμέλεια του βιβλίου. (Από την έκδοση)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους