Μαθηματικά Γ’ ΕΠΑΛ ● Γεράσιμος Χατζόπουλος ● Θέματα Πανελλαδικών

Μαθηματικά Γ’ ΕΠΑΛ | Θέματα πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με τη νέα ύλη. ● Γεράσιμος Χατζόπουλος ● Εκδόσεις: ΔΒ Ελληνοεκδοτική – 2019 | ISBN 9789605632991 σελ.720

Μαθηματικά Γ’ ΕΠΑΛ

Μαθηματικά Γ' ΕΠΑΛ ● Γεράσιμος Χατζόπουλος ● Θέματα Πανελλαδικών

Γεράσιμος Χατζόπουλος – ΔΒ Ελληνοεκδοτική – ISBN 9789605632991

ΥπότιτλοςΘέματα πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με τη νέα ύλη.
ΣυγγραφέαςΓεράσιμος Χατζόπουλος
ΕκδότηςΔΒ Ελληνοεκδοτική
Έτος Έκδοσης2019
Σελίδες720
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789605632991
ISBN-13978-960-563-299-1
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά Γ’ ΕΠΑΛ ● Γεράσιμος Χατζόπουλος ● Θέματα Πανελλαδικών

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μαθηματικό site… που το έλεγαν Iisari! Ο δημιουργός του διαδικτυακού χώρου ήθελε να παρουσιάζει τις εμπνεύσεις του και να μοιραστεί τις μαθηματικές του ανησυχίες. Επιθυμούσε τη δημιουργία μιας κοινότητας Μαθηματικών, οι οποίοι θα συζητούν, θα ενεργούν και θα συμμετέχουν στα μαθηματικά δρώμενα της χώρας, με έναν τρόπο πιο δυναμικό και αποτελεσματικό. Μετά από έξι χρόνια, το 2014, συστήνεται μαγικά η Iisari team. Μια ομάδα 36 δραστήριων Μαθηματικών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό: την προσφορά γνώσεων και τη στήριξη του μαθητή.
Αυτό το παραμύθι είναι η ιστορία μας! Είμαι ο Μάκης Χατζόπουλος και έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω το δεύτερο συγγραφικό βήμα της ομάδας μας.
Είναι το βιβλίο Μαθηματικών ΕΠΑ.Λ Γ’ Λυκείου.
Το επόμενο βήμα της ομάδας μας γίνεται σε ένα μάθημα που τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι στραμμένα πάνω του, η πολιτεία το αγνοεί και η βιβλιογραφία είναι αρκετά περιορισμένη, όπως περιορισμένο είναι και το ενδιαφέρον των μαθητών.
Σκοπός μας, να δημιουργήσουμε ένα πόνημα που θα είναι αντάξιο του κύρους των μαθητών και συναδέλφων που ενδιαφέρονται και κοπιάζουν.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους