Μαθηματικά Γ’ Λυκείου (δεύτερο μέρος) ● Διον. Βουτσάς ● Χ. Π. Κόσμος

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου (δεύτερο μέρος) | Θετικών σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής. ● Διονύσης Βουτσάς ● Εκδόσεις: Χ. Π. Κόσμος – 2016 | ISBN 9786188246423 σελ.696

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου (δεύτερο μέρος)

Μαθηματικά Γ' Λυκείου (δεύτερο μέρος) ● Διον. Βουτσάς ● Χ. Π. Κόσμος

Διονύσης Βουτσάς – Χ. Π. Κόσμος – ISBN 9786188246423

ΥπότιτλοςΘετικών σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
ΣυγγραφέαςΔιονύσης Βουτσάς
ΕκδότηςΧ. Π. Κόσμος
Έτος Έκδοσης2016
Σελίδες696
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786188246423
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου (δεύτερο μέρος) ● Διον. Βουτσάς ● Χ. Π. Κόσμος

Το βιβλίο αυτό είναι το 2ο μέρος της ύλης της Γ’ λυκείου των ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και της ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας και πληροφορικής και κυρίως απευθύνεται σε αυτούς τους μαθητές αλλά και στους καθηγητές μας.
Όπως και στο Α μέρος με ενδιέφερε πολύ να δώσω με μεθοδολογία τα όπλα που χρειάζονται όσοι ασχολούνται με αυτήν την ύλη με τρόπο αναλυτικό και χωρίς να κάνω τσιγγουνιά σε όλες τις περιπτώσεις που μπορούν να εμφανιστούν σε θέματα εξετάσεων. Ετσι έβαλα:
-Αναλυτική θεωρία
-Μεθοδολογία «τι κάνω όταν..» πολύ αναλυτικά.
-Λυμένες ασκήσεις – Ασκήσεις για λύση – Κριτήριο αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο.
-Θέματα σε όλη την ύλη συνδυαστικά στο τέλος.
Ευχαριστώ από ψυχής τον Καλαματιανό μάχιμο μαθηματικό Γιάννη Πεζό, που με την εμπειρία του και με αγάπη για τα μαθηματικά έκανε όλες τις διορθώσεις. Επίσης τον εκδότη μου κ. Νίκο Κοσμόπουλο και τον κ. Στέλιο Παραστατίδη για την εκτύπωσή του.
Ευχαριστώ την μοναδική στο είδος της Καίτη Αλεξοπούλου για την καλλιτεχνική επεξεργασία και τα σχήματα του βιβλίου. Για πρακτικούς λόγους οι λύσεις θα είναι, στο site του εκδοτικού οίκου www. …στο οποίο θα βρείτε και πολλά άλλα διαγωνίσματα και νέα θέματα.
Σας ευχαριστώ ήδη και σας που κρατάτε αυτό το βιβλίο στα χέρια σας και εύχομαι να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας. Θα είμαι συνέχεια κοντά σας μέσω των κοινωνικών δικτύων facebook. (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους