Μαθηματικά Γ’ Λυκείου (1ος τόμος) ● Νίκος Ζανταρίδης ● 9786188311817

Τόμος Α’. Μαθηματικά Γ’ Λυκείου | Προσανατολισμός Θετικών σπουδών και σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (πρώτο τεύχος). ● Νίκος Ζανταρίδης ● Εκδόσεις: Ζανταριδης -Τηλέγραφος – 2017 | ISBN 9786188311817 σελ.604

Τόμος Α’. Μαθηματικά Γ’ Λυκείου

Μαθηματικά Γ' Λυκείου (1ος τόμος) ● Νίκος Ζανταρίδης ● 9786188311817

Νίκος Ζανταρίδης – Ζανταριδης -Τηλέγραφος – ISBN 9786188311817

ΥπότιτλοςΠροσανατολισμός Θετικών σπουδών και σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (πρώτο τεύχος).
ΣυγγραφέαςΝίκος Ζανταρίδης
ΕκδότηςΖανταριδης -Τηλέγραφος
Έτος Έκδοσης2017
Σελίδες604
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786188311817
ISBN-13978-618-83118-1-7
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου (1ος τόμος) ● Νίκος Ζανταρίδης ● 9786188311817

Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί με σκοπό να βοηθήσει τόσο μαθητές όσο και συναδέλφους στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου και είναι το πρώτο από τα δύο τεύχη της σειράς.
Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι με αυτό το βιβλίο να βοηθήσουμε τους μαθητές, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τις έννοιες που περιέχονται στο αντίστοιχο σχολικό βιβλίο, αποκαλύπτοντάς τους χρήσιμες λεπτομέρειες. Με την κατάλληλη καθοδήγηση της σκέψης τους, πιστεύουμε ότι θα γίνει ευκολότερη η διαδρομή στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις.
Στη συνέχεια επιθυμία μας είναι το πόνημα αυτό να βοηθήσει στο έργο τους και τους συναδέλφους Μαθηματικούς παρέχοντάς τους ένα «αυστηρό», αλλά συνάμα και «φιλικό» μαθηματικό βιβλίο.
Για το λόγο αυτό η ύλη είναι χωρισμένη σε Μαθήματα – Ενότητες που κάθε ένα περιλαμβάνει:
-Τα απαραίτητα από τη θεωρία στοιχεία, μαζί με σχόλια, παρατηρήσεις και επισημάνσεις που έχουν στόχο να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες γνώσεις και να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόησή τους.
-Λυμένες ασκήσεις, ταξινομημένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχολικού βιβλίου, εμπλουτισμένες παράλληλα και με αντίστοιχες άλυτες ασκήσεις για διευκόλυνση του έργου μαθητών και συναδέλφων.
-Ερωτήσεις κρίσεως για πληρέστερη κατανόηση των λεπτών σημείων της θεωρίας.
-Τέλος, σε κάθε παράγραφο αυτού του βιβλίου προτείνουμε ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας προς επίλυση (ανά κατηγορία) και συμπληρωματικές ασκήσεις για περαιτέρω εξάσκηση.
Στην προσπάθεια αυτή, που είναι απόσταγμα της μακροχρόνιας εμπειρίας των συγγραφέων μέσα τις φροντιστηριακές αίθουσες, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε οι λύσεις των θεμάτων να διακρίνονται από μαθηματική εγκυρότητα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε, για την πολύτιμη και καθοριστική βοήθειά τους στην εκπόνηση του έργου μας, στους συναδέλφους Γκατζούλη Κωνσταντίνο και Κακκαβά Βασίλη.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε πως αυτοί που θα το μελετήσουν, θα ωφεληθούν σημαντικά στην προσπάθεια να πετύχουν στους στόχους τους. (Από τον πρόλογο των συγγραφέων στην αναθεωρημένη έκδοση)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους