Μεθοδική Άλγεβρα Α’ Λυκείου ● Ιωάννα Στεργίου ● Εκδόσεις Σαββάλας

Μεθοδική Άλγεβρα Α’ Λυκείου ● Ιωάννα Στεργίου ● Εκδόσεις: Σαββάλας – 2011 | ISBN 9789604930982 σελ.672

Μεθοδική Άλγεβρα Α’ Λυκείου

Μεθοδική Άλγεβρα Α' Λυκείου ● Ιωάννα Στεργίου ● Εκδόσεις Σαββάλας

Ιωάννα Στεργίου – Σαββάλας – ISBN 9789604930982

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςΙωάννα Στεργίου
ΕκδότηςΣαββάλας
Έτος Έκδοσης2011
Σελίδες672
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789604930982
ISBN-13978-960-493-098-2

Περίληψη – Περιεχόμενα

Μεθοδική Άλγεβρα Α’ Λυκείου ● Ιωάννα Στεργίου ● Εκδόσεις Σαββάλας

Το βιβλίο αυτό αναλύει και εξηγεί με απλό, κατανοητό και μεθοδικό τρόπο την ύλη της Άλγεβρας Α’ Λυκείου και βασίζεται στο αναμορφωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας του μαθήματος. Η διάταξη της ύλης ακολουθεί τη σειρά του νέου σχολικού βιβλίου, ώστε το παρόν σύγγραμμα να είναι χρήσιμο στη μελέτη και στην προετοιμασία τόσο του καθημερινού μαθήματος, όσο και των διαγωνισμάτων.
Σε κάθε ενότητα περιέχονται:
• Βασική θεωρία με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων.
• Λυμένες ασκήσεις, με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας, που συνοδεύονται από διευκρινιστικά σχόλια, παρατηρήσεις ή μεθοδολογικές επισημάνσεις.
• Ερωτήσεις κατανόησης και ασκήσεις για λύση, ταξινομημένες με βαθμό δυσκολίας, που καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις και είναι απαραίτητες για αυτενέργεια και εξάσκηση.
Μετά την ολοκλήρωση της ύλης, και με στόχο την προετοιμασία για τις τελικές εξετάσεις του Μαΐου?Ιουνίου, παρουσιάζονται ανά ενότητα θέματα από όλη τη θεωρία. Σε αυτά συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι ορισμοί, οι τύποι ή οι προτάσεις που απαιτούν απόδειξη αλλά και άλλα είδη ερωτήσεων, όπως συμπλήρωσης κενού ή Σωστού-Λάθους. Στο τέλος του βιβλίου δίνονται οι απαντήσεις, οι υποδείξεις ή οι λύσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τις προτεινόμενες ασκήσεις.
Η λειτουργική δομή του βιβλίου, η λεπτομερής παράθεση της θεωρίας και των σχολίων, το πλήθος, η ποιότητα και το εύρος των ασκήσεων, καθώς και η συνολική σύνθεσή του, το καθιστούν ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό βοήθημα για κάθε μαθητή, όσο υψηλούς στόχους και αν έχει θέσει.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους