Οικονομικά Μαθηματικά ● Απόστολος Κιόχος ● Εκδόσεις Interbooks ● 2003

Οικονομικά Μαθηματικά ● Απόστολος Κιόχος ● Εκδόσεις: Interbooks – 2003 | ISBN 9789603900542 σελ.480

Οικονομικά Μαθηματικά

Οικονομικά Μαθηματικά ● Απόστολος Κιόχος ● Εκδόσεις Interbooks ● 2003

Απόστολος Κιόχος – Interbooks – ISBN 9789603900542

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςΑπόστολος Κιόχος
ΕκδότηςInterbooks
Έτος Έκδοσης2003
Σελίδες480
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789603900542
ΘεματολογίαΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ● ΓΕΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Οικονομικά Μαθηματικά ● Απόστολος Κιόχος ● Εκδόσεις Interbooks ● 2003

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους φοιτητές και σπουδαστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στους σπουδαστές των κέντρων ελεύθερων σπουδών και στους σπουδαστές των ΙΕΚ οικονομικής κατεύθυνσης, για τους οποίους καλύπτει το 100% της προβλεπόμενης διδακτέας ύλης.
Επίσης το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των ενδιαφερομένων σε θέματα σχετικά με τα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά, τις Τραπεζικές Εργασίες, τους σύγχρονους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς, την αξιολόγηση των επενδύσεων και σε θέματα που έχουν σχέση με το χρηματιστήριο αξιών και το χρηματιστήριο παραγώγων.
Η παρούσα εργασία αποτελεί προϊόν μιας μακροχρόνιας διδακτικής πείρας στα Οικονομικά Μαθηματικά, πάνω από 20 έτη στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα εφοδιαστών της Σχολής Ικάρων, στο Οικονομικό τμήμα της Ανωτέρας Σχολής του ΟΤΕ και σε πολλά κέντρα ελευθέρων σπουδών, και ειδικές μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και Ασφαλιστικά Μαθηματικά σε ξένα πανεπιστήμια.
Το χαρακτηριστικό του βιβλίου αυτού είναι ότι έχει γραφτεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να καλύψει όλες τις ανάγκες των Οικονομικών Μαθηματικών και των Χρηματοοικονομικών προβλημάτων και αφετέρου να μάθει ο αναγνώστης Οικονομικά Μαθηματικά με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους