Πρακτική Αριθμητική | ΑΣΕΠ, Τράπεζες, Δημόσιο ● Θεμιστοκλής Καψάλης

Πρακτική Αριθμητική | Για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ Τραπεζών και οργανισμών του δημοσίου. ● Θεμιστοκλής Ι. Καψάλης ● Εκδόσεις: Μεταίχμιο – 2004 | ISBN 9789603757870 σελ.294

Πρακτική Αριθμητική

Πρακτική Αριθμητική | ΑΣΕΠ, Τράπεζες, Δημόσιο ● Θεμιστοκλής Καψάλης

Θεμιστοκλής Ι. Καψάλης – Μεταίχμιο – ISBN 9789603757870

ΥπότιτλοςΓια τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ Τραπεζών και οργανισμών του δημοσίου.
ΣυγγραφέαςΘεμιστοκλής Ι. Καψάλης
ΕκδότηςΜεταίχμιο
Έτος Έκδοσης2004
Σελίδες294
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789603757870
ΘεματολογίαΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΓΛΩΣΣΑ – ΛΕΞΙΚΑ ● ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Πρακτική Αριθμητική | ΑΣΕΠ, Τράπεζες, Δημόσιο ● Θεμιστοκλής Καψάλης

Το βιβλίο περιλαμβάνει:
· Πρώτο μέρος (1ο κεφάλαιο): τις βασικές γνώσεις (θεωρία και παραδείγματα) που είναι απαραίτητες για την επίλυση προβλημάτων πρακτικής αριθμητικής.
· Δεύτερο μέρος (2ο κεφάλαιο – 12ο κεφάλαιο): προβλήματα (σύντομα, με αριθμητικά δεδομένα που δεν απαιτούν χρονοβόρες πράξεις) πολλαπλής επιλογής λυμένα με τρόπο υποδειγματικό και άλυτα (η λύση των οποίων βρίσκεται στο τέλος κάθε κεφαλαίου), ώστε ο αναγνώστης σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει αυτοδύναμος λύτης προβλημάτων.
Στα κεφάλαια αυτά προηγείται η απαραίτητη θεωρία με την αντίστοιχη ορολογία και την απαραίτητη μεθοδολογία.
· Τρίτο μέρος: 13ο κεφάλαιο: λυμένα θέματα πολλαπλής επιλογής, που έχουν δοθεί σε διαφόρους διαγωνισμούς, προσαρμοσμένα σε σύγχρονα αριθμητικά δεδομένα και νομισματικές μονάδες και τα θέματα των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ μέχρι το 2003. 14ο κεφάλαιο: διαγωνίσματα με θέματα πολλαπλής επιλογής, ώστε ο υποψήφιος να δοκιμάσει τις ικανότητές του.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους