Προσομοιώσεις εξετάσεων, Μαθηματικά Γ’ Λυκείου ● Δημήτρης Καλπέτης

Προσομοιώσεις εξετάσεων, Μαθηματικά Γ’ Λυκείου | Θετικών σπουδών και σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής. ● Δημήτρης Καλπέτης ● Εκδόσεις: iwrite.gr – 2019 | ISBN 9789606270932 σελ.284

Προσομοιώσεις εξετάσεων, Μαθηματικά Γ’ Λυκείου

Προσομοιώσεις εξετάσεων, Μαθηματικά Γ' Λυκείου ● Δημήτρης Καλπέτης

Δημήτρης Καλπέτης – iwrite.gr – ISBN 9789606270932

ΥπότιτλοςΘετικών σπουδών και σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
ΣυγγραφέαςΔημήτρης Καλπέτης
Εκδότηςiwrite.gr
Έτος Έκδοσης2019
Σελίδες284
Μέγεθος23 × 16
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789606270932
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΙΡΗ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Προσομοιώσεις εξετάσεων, Μαθηματικά Γ’ Λυκείου ● Δημήτρης Καλπέτης

Ο σκοπός του βιβλίου είναι να εντάξει τον αναγνώστη στη μέθοδο της αυτομελέτης. Όταν καλυφθεί η ύλη του σχολικού βιβλίου, θα πρέπει να είναι σε θέση ο υποψήφιος της Γ’ τάξης του λυκείου, να μπορεί να απαντήσει σε επαναληπτικά θέματα που αναφέρονται σε όλη την ύλη, για να γίνει μια ουσιαστική επανάληψη.
Τα θέματα του βιβλίου επικεντρώνονται σε λεπτά σημεία, όπου λόγω της μεγάλης ύλης του μαθήματος δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν σε μεγάλο εύρος από το σχολείο και το φροντιστήριο. Αν υπάρχουν δυσκολίες στην αντίληψη των βασικών εννοιών του μαθήματος, ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες είναι η γραφική αναπαράσταση των συναρτήσεων.
Επίσης, οι απαντήσεις στις αποδείξεις και στις ερωτήσεις Σωστού – Λάθους του Α’ θέματος είναι αναγκαίο να κατανοούνται πλήρως από τον υποψήφιο. Τα Β’ θέματα είναι προσαρμοσμένα στη μορφή των σύγχρονων Β’ θεμάτων. Τα Γ’ θέματα είναι εκτενέστερα από τα αντίστοιχα των εξετάσεων και κάποια από τα ερωτήματά τους απαιτούν σφαιρική κατανόηση της ύλης. Τέλος, σε όλα τα Δ’ θέματα έγινε μεγάλη προσπάθεια να καλυφθεί σχεδόν ολόκληρη η ύλη του μαθήματος σε ένα μόνο θέμα, όπως και συμβαίνει την τελευταία δεκαετία.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους