Πρότυπα Γυμνάσια προετοιμασία στα Μαθηματικά ● Αθηνά Τσιαρή ● 2019

Πρότυπα Γυμνάσια προετοιμασία στα Μαθηματικά | Ασκήσεις πολλαπλής επιλογής, σύνθετα προβλήματα. ● Αθηνά Τσιαρή ● Εκδόσεις: Ρούλα Μακρή – 2019 | ISBN 9786180010633 σελ.164

Πρότυπα Γυμνάσια προετοιμασία στα Μαθηματικά

Πρότυπα Γυμνάσια προετοιμασία στα Μαθηματικά ● Αθηνά Τσιαρή ● 2019

Αθηνά Τσιαρή – Ρούλα Μακρή – ISBN 9786180010633

ΥπότιτλοςΑσκήσεις πολλαπλής επιλογής, σύνθετα προβλήματα.
ΣυγγραφέαςΑθηνά Τσιαρή
ΕκδότηςΡούλα Μακρή
Έτος Έκδοσης2019
Σελίδες164
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786180010633
ISBN-13978-618-00-1063-3
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Πρότυπα Γυμνάσια προετοιμασία στα Μαθηματικά ● Αθηνά Τσιαρή ● 2019

Το παρόν βιβλίο είναι πόνημα σκληρής δουλειάς, συστηματικής μελέτης και, κυρίως, αγάπης για το μάθημα των μαθηματικών.
Κατανοώντας τις ανάγκες του μαθητή και τις απαιτήσεις του συστήματος εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία, δημιούργησα ένα εγχειρίδιο-εργαλείο που απευθύνεται τόσο σε μαθητές όσο και σε συναδέλφους καθηγητές. Φιλοδοξώ το βιβλίο αυτό να αποτελέσει πολύτιμο αρωγό-συνοδοιπόρο για τον μαθητή και επίσης σκαλοπάτι για την επερχόμενη επιτυχή εισαγωγή του στο Πρότυπο Σχολείο.
Μέσα στο βιβλίο περιλαμβάνονται ασκήσεις πολλαπλής επιλογής, που σκοπό έχουν να οξύνουν την κριτική ικανότητα του μαθητή. Υπάρχουν επίσης σύνθετα προβλήματα, για την ανάπτυξη συνδυαστικής σκέψης και την εξοικείωση με την απαιτητική θεματολογία των εξετάσεων. Ακόμη, συμπεριλαμβάνονται θέματα προηγούμενων ετών και άλλων μαθηματικών διαγωνισμών, καθώς και διαγωνίσματα προσομοίωσης για περαιτέρω εξάσκηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως το βιβλίο αυτό μπορεί εύκολα να αποτελέσει επαναληπτικό οδηγό για κάθε μαθητή και σημαντική πηγή εύρεσης ασκήσεων για τον συνάδελφο καθηγητή.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την αδελφή μου Ελένη, πολύτιμη αρωγό στην προσπάθειά μου αυτή, για τις πολύ εύστοχες παρατηρήσεις της. (Αθηνά Τσιαρή, από τον πρόλογο της έκδοσης)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους