Προβλήματα Μαθηματικών Α’ Δημοτικού ● Σωτήρης Κωσταντίνου ● Σαββάλας

Προβλήματα Μαθηματικών Α’ Δημοτικού | Μαθαίνω να λύνω σωστά. ● Σωτήρης Κωσταντίνου ● Εκδόσεις: Σαββάλας – 2006 | ISBN 9789604493173 σελ.160

Προβλήματα Μαθηματικών Α’ Δημοτικού

Προβλήματα Μαθηματικών Α' Δημοτικού ● Σωτήρης Κωσταντίνου ● Σαββάλας

Σωτήρης Κωσταντίνου – Σαββάλας – ISBN 9789604493173

ΥπότιτλοςΜαθαίνω να λύνω σωστά.
ΣυγγραφέαςΣωτήρης Κωσταντίνου
ΕκδότηςΣαββάλας
Έτος Έκδοσης2006
Σελίδες160
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139789604493173
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Προβλήματα Μαθηματικών Α’ Δημοτικού ● Σωτήρης Κωσταντίνου ● Σαββάλας

Η εργασία αυτή είναι δομημένη σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα και έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξάσκηση των μαθητών στην κατανόηση και λύση προβλημάτων, καθώς και στη σωστή προσέγγιση των μαθηματικών εννοιών και πράξεων.
Η ύλη προσφέρεται αναλυτικά και δίνεται στους μαθητές η δυνατότητα να προβληματιστούν σχετικά με το πώς θα λυθεί το κάθε πρόβλημα. Μερικά από τα προβλήματα που περιέχει το βιβλίο αυτό καλούνται οι μαθητές να τα ολοκληρώσουν ως προς την εκφώνησή τους, καθώς και να τα λύσουν, όπως τα υπόλοιπα.
Η ποικιλία των προβλημάτων, η πλούσια εικονογράφηση και η σωστή μεθοδολογική προσέγγιση θα κάνουν χαρούμενο και ενδιαφέρον το ταξίδι των παιδιών σας στο μαγευτικό κόσμο των Μαθηματικών. (Από την έκδοση)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους