Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Αριθμητικός συλΛογισμός ● Εκδόσεις Πελεκάνος

Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Αριθμητικός συλΛογισμός ● Ομάδα Εκπαιδευτικών – Παιδαγωγών ● Εκδόσεις: Πελεκάνος – 2007 | ISBN 9789604004546 σελ.538

Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Αριθμητικός συλΛογισμός

Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Αριθμητικός συλΛογισμός ● Εκδόσεις Πελεκάνος

Ομάδα Εκπαιδευτικών – Παιδαγωγών – Πελεκάνος – ISBN 9789604004546

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςΟμάδα Εκπαιδευτικών – Παιδαγωγών
ΕκδότηςΠελεκάνος
Έτος Έκδοσης2007
Σελίδες538
Μέγεθος24 × 17
ΕξώφυλλοΜαλακό εξώφυλλο
ISBN 139789604004546
ISBN-139789604004546
ISBN 109604004549

Περίληψη – Περιεχόμενα

Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Αριθμητικός συλΛογισμός ● Εκδόσεις Πελεκάνος

Οι διαδικασίες πρόσληψης μέσω του Α.Σ.Ε.Π. βρίσκονται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Το «τεστ δεξιοτήτων» αποτελεί τη νέα πρό(σ)κληση προς κάθε υποψήφιο που απώτερο στόχο έχει την κατάληψη μιας θέσης στο δημόσιο τομέα μέσω διαγωνισμών με σειρά προτεραιότητας.

Ο αριθμητικός συλλογισμός, ως ένα από τα βασικά αντικείμενα διερεύνησης της μαθηματικής αντίληψης του υποψήφιου στο τεστ, χρήζει ιδιαίτερης και ξεχωριστής από τα άλλα αντικείμενα μελέτης. Η ποικιλία των αριθμητικών τύπων και των μαθηματικών σχέσεων, αποτελούν στοιχεία με τα οποία ο υποψήφιος πρέπει να νιώθει απόλυτα εξοικειωμένος.

Το βιβλίο χαρακτηρίζει η άρτια διάταξη της ύλης, η επιστημονικότητα, η μεθοδική οργάνωση, το εύρος και η πολυμέρεια (π.χ. πρακτική αριθμητική, δεκαδικοί, κλάσματα, προβλήματα, ποσοστά, συναρτήσεις, πιθανότητες, ακολουθίες κ.α.), η διαβαθμισμενη δυσκολία και η ποικιλία μορφής των ερωτήσεων (μεταξύ άλλων βασισμένες σε πίνακες, γραφήματα, διαγράμματα).

Οι εκδόσεις «Πελεκάνος» με σεβασμό προς την προσωπικότητα και τις ρεαλιστικές ανάγκες του υποψήφιου συνεχίζουν την πολυετή παράδοση που έχουν στην πρόσφορα ενημερωμένων, ποιοτικών όσο και εύχρηστων βιβλίων προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και του Δημόσιου τομέα. Με αρωγούς την πείρα και τη γνώση, φιλοδοξούν τούτο το μοναδικό στο είδος του βοήθημα να αναδειχθεί σε πολύτιμο σύμμαχο στην εξοικείωση και την επιτυχημένη αντιμετώπιση της μέχρι τώρα γριφώδους έννοιας «τεστ δεξιοτήτων».


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους