Γ’ και Δ’ θέματα με βάση το σχολικό βιβλίο και όχι μόνο

Γ’ και Δ’ θέματα με βάση το σχολικό βιβλίο και όχι μόνο | Με βάση το σχολικό βιβλίο και όχι μόνο, Θετικών σπουδών, σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής. ● Στέλιος Μιχαήλογλου ● Εκδόσεις: Μαυρίδη – 2017 | ISBN 9786185249137 σελ.448

Γ’ και Δ’ θέματα με βάση το σχολικό βιβλίο και όχι μόνο

Γ' και Δ' θέματα με βάση το σχολικό βιβλίο και όχι μόνο

Στέλιος Μιχαήλογλου – Μαυρίδη – ISBN 9786185249137

ΥπότιτλοςΜε βάση το σχολικό βιβλίο και όχι μόνο, Θετικών σπουδών, σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
ΣυγγραφέαςΣτέλιος Μιχαήλογλου
ΕκδότηςΜαυρίδη
Έτος Έκδοσης2017
Σελίδες448
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786185249137
ISBN-13978-618-5249-13-7
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Γ’ και Δ’ θέματα με βάση το σχολικό βιβλίο και όχι μόνο

Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε 4 μέρη:
– Στο πρώτο μέρος περιέχονται επαναληπτικά θέματα που δημιουργήθηκαν από ασκήσεις του σχολικού βιβλίου ή που βρίσκονται εξ ολοκλήρου στο σχολικό βιβλίο.
– Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει επαναληπτικά θέματα χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες: θέματα παραγώγων, γενικά θέματα και γενικά θέματα με χρήση αρχικής συνάρτησης. Οι λύσεις των θεμάτων αυτών θα βρίσκονται στο www.askisopolis.gr.
– Το τρίτο μέρος περιέχει θέματα πανελλαδικών εξετάσεων παλαιοτέρων ετών που έχουν αναπροσαρμοστεί στη σημερινή ύλη των εξετάσεων. Οι λύσεις των θεμάτων αυτών θα βρίσκονται στο www.askisopolis.gr.
– Τέλος, το τέταρτο μέρος περιέχει διαγωνίσματα σε διάφορα σημεία της ύλης καθώς και γενικά επαναληπτικά διαγωνίσματα. Οι λύσεις των διαγωνισμάτων αυτών θα βρίσκονται στο www.askisopolis.gr.
Ελπίζουμε το βιβλίο αυτό να βοηθήσει τους μαθητές στην καλύτερη εμπέδωση και επανάληψη της ύλης των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και να φανεί χρήσιμο στους συναδέλφους στη διδασκαλία της αντίστοιχης ύλης. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους