Βασικές έννοιες Μαθηματικών Α’ & Β’ Λυκείου για μαθητές Γ’ Λυκείου

Βασικές έννοιες Μαθηματικών από την Α’ & Β’ Λυκείου για μαθητές Γ’ Λυκείου ● Νίκος Τάσος ● Εκδόσεις: Πουκαμισάς – 2019 | ISBN 9786185325275 σελ.200

Βασικές έννοιες Μαθηματικών από την Α’ & Β’ Λυκείου για μαθητές Γ’ Λυκείου

Βασικές έννοιες Μαθηματικών Α' & Β' Λυκείου για μαθητές Γ' Λυκείου

Νίκος Τάσος – Πουκαμισάς – ISBN 9786185325275

Υπότιτλος – –
ΣυγγραφέαςΝίκος Τάσος
ΕκδότηςΠουκαμισάς
Έτος Έκδοσης2019
Σελίδες200
Μέγεθος24 × 17
Εξώφυλλο – –
ISBN 139786185325275
ISBN-13978-618-5325-27-5
ΘεματολογίαΣΧΟΛΙΚΑ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ● ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΕπιμέλειαΜΠΑΣΕΑ ΓΑΛΑΤΕΙΑ
ΣειράΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ – Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Περίληψη – Περιεχόμενα

Βασικές έννοιες Μαθηματικών Α’ & Β’ Λυκείου για μαθητές Γ’ Λυκείου

Τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς συμπυκνώνουν την πολύχρονη διδακτική εμπειρία των συγγραφέων μας και αποτελούν το βασικό εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούν οι μαθητές των φροντιστηρίων μας. Μέσα από τη διαρκή τους αξιοποίηση στις τάξεις μας διασφαλίζουμε τον εμπλουτισμό τους, τη συνεχή τους βελτίωση και την επιστημονική τους αρτιότητα, καθιστώντας τα βιβλία των Εκδόσεών μας εγγύηση για την επιτυχία των μαθητών.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ Λυκείου και έχει ως βασικό σκοπό να τους υπενθυμίσει τις απαραίτητες μαθηματικές έννοιες των δύο προηγούμενων τάξεων, της Α’ και Β’ Λυκείου, που χρειάζεται να κατέχουν, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα και σε βάθος την ύλη της Γ’ Λυκείου.
Το βιβλίο αποτελείται από δέκα κεφάλαια, καθένα από τα οποία περιέχει θεωρία η οποία συνοδεύεται από λυμένες εφαρμογές, απαραίτητες για την αποσαφήνιση των μαθηματικών εννοιών.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ευρετήριο όρων, ώστε ο μαθητής εύκολα και γρήγορα να μπορεί να εντοπίζει τα εδάφια που επιθυμεί να μελετήσει.


Τα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - Επίσημη πληροφόρηση μπορείτε να αντλείτε από τους κατά περίπτωση εκδοτικούς οίκους